MENI
HLADNE ZAČETNE JEDI
-
Domači pršut
-
Domači narezek
-
Suha klobasa s hrenom
-
Goveji jezik z bučnim oljem
-
Carpaccio
juhe
-
Goveja juha
-
Gobova juha
tople ZAČETNE JEDI
-
Polnjeni ali ocvrti šampinjoni
-
Šampinjoni z gorgonzolo
-
Jurčki na žaru
-
Ocvrti žabji kraki
-
Pečen beli sir v slanini
-
Njoki z dimljenim lososom
Vegeterjanske jedi
-
Zelenjavni krožnik
-
Ocvrti sir
-
Pečen beli sir na rukoli
za naše najmlajše
-
Dunajski zrezek z ocvrtim krompirjem
-
Ocvrt sir, ocvrt krompirček, tatarska omaka
-
Piščančji medaljoni s prilogo
-
Piščančji zrezek na žaru, krompiček
Pripravljene jedi
-
Svinjska pečenka
-
Telečja pečenka
-
Dnevna malica
-
Dnevno kosilo
-
Nedelsko kosilo
solatni krožniki
-
Solatni krožnik s piščancem
-
Solatni krožnik s tuno
-
Solatni krožnik s popečeno zelenjavo, mozzarelo in brusketami
ribje jedi
-
Ocvrti lignji
-
Lignji po tržaško
-
Polnjeni lignji
-
Ocvrti oslič
-
Postrv po tržaško
Jedi po naročilu
-
Dunajski/Pariški/Naravni zrezek
-
Ljubljanski zrezek
-
Zrezek s šampinjoni
-
Puranji zrezek s sirom in šampinjoni
-
Zrezek na rukoli s popečeno zelenjavo in mladim sirom
-
Obloženi biftek
-
Biftek z zelenim poprom
-
Biftek s tartufi
-
Biftek z jurčki
-
Florentinec
-
Zrezek "Kranjc"
-
Pražena jetrca
-
Plošča "Kranjc"
-
Ocvrti piščanec
solate in priloge
-
Solata po izbiri
-
Pražen krompir
-
Blitva s krompirjem
-
Ocvrt krompir
-
Pečen krompir
-
Kislo zelje
-
Tatarska omaka
sladice
-
Sadna kupa
-
Sladoledna kupa
-
Sladoled z vročimi višnjami
-
Palačinke
-
Torta
-
Tiramisu
-
Vrhniški štruklji
-
Jabolčni štrudelj